INFORMATIE & HUISREGELS

AANVANGSTIJD

Theater Peeriscoop is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. In de foyer verwelkomen we u graag met een drankje en een gezellig praatje. Hier kunt u nog even de hectiek van de dag van u af laten glijden, zodat u vervolgens ontspannen in de zaal kunt plaatsnemen. De aanvangstijd van de voorstelling staat op onze website en op het ticket.

LAATKOMERS

Bent u te laat? Laat het ons even weten en meldt u bij binnenkomst bij een medewerker aan de bar. We proberen dan een geschikt moment te vinden om de zaal alsnog te betreden. Mocht de aard van de voorstelling dit niet toelaten, dan kan dat betekenen dat het niet meer mogelijk is de voorstelling bij te wonen.

CADEAUBONNEN & PODIUMKAARTEN & BLIEKENBON

Bij Theater Peeriscoop is het mogelijk de Peeriscoop Cadeaukaart in te wisselen voor een voorstelling. Tevens kunt u de Podium Cadeaukaart en Bliekenbon gebruiken voor het bezoeken van een voorstelling. Andere cadeau- en kortingskaarten kunnen wij niet accepteren. Met de Podium Cadeaukaart kunt u ook digitaal kaarten bestellen. Voor de Bliekenbon en Peeriscoop Cadeaukaart is alleen telefonisch bestellen mogelijk. Bel ons op 0183-690022 van di t/m vr van 10 tot 5.

MINDERVALIDEN

Onze theaterzaal heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplek dan verzoeken wij u dit bij de aanschaf van het ticket aan te geven. Stuur een mail naar info@peeriscoop.nl  Dit geldt ook voor bezoekers die slecht ter been zijn en graag een stoel op de onderste rij willen. De foyer is op de begane grond en hierdoor makkelijk bereikbaar voor mindervaliden. Er zijn invalide parkeerplekken voor de deur. 

LEEFTIJDSINDICATIE

Om de jeugdvoorstellingen leuk te houden voor alle kinderen, hebben deze voorstellingen vaak een leeftijdsindicatie. Dit is een inschatting van de makers van de voorstelling vanaf welke leeftijd zij denken dat de voorstelling geschikt is. Deze leeftijdsindicatie is te vinden op de website bij de voorstelling. We zouden het zeer waarderen als u daar rekening mee wilt houden.

MOBIELE TELEFOONS

In deze tijd is het bijna overbodig nog te noemen, maar uiteraard moeten de mobiele telefoons uit of stil tijdens de voorstelling. Als u uw toestel ook uit laat in de foyer zou u nog wel eens verrast kunnen worden door een spontaan leuk gesprek met een medebezoeker.

BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN

Het is niet toegestaan om beeld- of geluidsopnamen te maken tijdens één van onze voorstellingen. Het is storend voor de andere bezoekers en toont weinig respect voor de artiest. Mocht dit opgemerkt worden door een medewerker van Theater Peeriscoop, dan kan deze u vragen de zaal te verlaten.