Wijziging in Programma

GETATICKET_Astrid Seriese-Erwin van Ligten.jpgHelaas hebben Monique Klemann & Erwin van Ligten deze week aangegeven dat de muzikale voorstelling, die zij zouden verzorgen op dinsdag 3 mei, niet op tijd afkomt. Deze voorstelling kan helaas niet doorgaan.

MAAR… we hebben wel een heel mooi alternatief! Erwin van Ligten komt hier een ander concert geven, samen met niemand minder dan Astrid Seriese. Samen spelen zij de voorstelling 'Blues & Poetry’.

Blues & Poetry, het resultaat van deze samenwerking is een muzikaal doorwrocht programma. Chocoladebruine songs van onder anderen Duke Ellington, Tom Waits en John Hiatt worden afgewisseld met melancholische songs uit het repertoire van Billie Holiday en de licht erotisch getinte songs van Bessie Smith. En gloednieuwe liedjes, gecomponeerd door Seriese en Van Ligten gaan in premiere, op poezie van onder meer Carolyn Beard Whitlow.

Zangeres Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten kennen elkaar al heel lang. In Blues & Poetry bundelen ze hun krachten en brengen ze hun talenten opnieuw samen.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=12MdkXaENBI