Theater op maat

Wat is er leuker dan naar een voorstelling kijken die herkenbaar is? Waarbij uw werkgever in het zonnetje gezet wordt of waar herinneringen opgehaald worden met die ene jubilaris? Theater op Maat geeft die invulling, specifiek gericht op de wensen van de opdrachtgever.
In samenwerking met Theater Peeriscoop kan een besloten activiteit georganiseerd worden, bijvoorbeeld een personeelsfeest, waarbij de gasten een voorstelling bijwonen. Deze voorstelling wordt aangepast aan de toeschouwers met input vanuit de opdrachtgever. Die grappige anekdote of dat eeuwig terugkerende onderwerp wordt in de voorstelling breed uitgemeten door de verteller of het personage.
Dit Theater op Maat concept kan in overleg naar eigen wens ingevuld worden. Niets is ondenkbaar en alles is bespreekbaar.
Voor vragen en informatie over Theater op Maat kunt u contact opnemen met Monique Masolijn via sales@peeriscoop.nl.

Aanbevelingen

Op 7 mei 2018 bestond de Probusclub Geldermalsen  25 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis werd gevierd in het historische Gorinchem samen met de partnerclubs Probus Acquoy en Probus Meander.
Hoogtepunt van de dag was de bijeenkomst in theater Peeriscoop waar eigenaar/theatermaker Fred Delfgaauw zijn succesvolle voorstelling “In de Wachtkamer van de Liefde” speelde.

Peeriscoop, gelegen in het centrum van Gorinchem, is een sfeervol middelgroot theater met een capaciteit van 125 stoelen waar regelmatig bekende en minder bekende artiesten optreden. De mogelijkheden voor een hapje en een drankje maakt deze locatie zeer geschikt voor bijeenkomsten voor senioren zoals Probusclub Geldermalsen heeft mogen ervaren. De centrale ligging en goede bereikbaarheid van Gorinchem is een pluspunt!

Probusclub Geldermalsen, Wietze H.Neef 


We waren met 120 personen van de Kip Caravanclub in Peeriscoop met een voorstelling van Fred Delfgaauw. Van tevoren heb ik regelmatig contact over de invulling en de prijs van deze compleet verzorgde avond gehad en wij hebben dat contact als zeer prettig ervaren.

Wij hebben van onze leden alleen maar lovende kritieken over het programma gekregen en over de voorstelling zelf natuurlijk. Niemand was ooit bij jullie geweest, niet zo gek als je bedenkt dat de mensen uit het hele land komen.
Een aantal gaan Fred Delfgaauw (die zij niet kenden) de komende tijd nog volgen in het land bij zijn voorstellingen.
Nogmaals dank voor het prettige contact en wellicht tot ziens.

Jubileum Kip Caravanclub 26 september 2019, Ben Hund