Trouwlocatie

Trouwlocatie in hartje Gorinchem

Jouw bruiloft hoort een speciale dag te zijn. En een speciale dag, vraagt om een bijzondere trouwlocatie! Ben je op zoek naar een trouwlocatie in hartje Gorinchem? Dan ben je bij Theater Peeriscoop aan het juiste adres. Onze foyer wordt meerdere keren per jaar afgehuurd voor een bruiloft. Genoeg ruimte voor jou en al je vrienden, familie en kennissen!  

De mogelijkheden

In Theater Peeriscoop kan op een professionele, creatieve en originele wijze uw huwelijksceremonie in de theaterzaal voltrokken worden. Onze sfeervolle en fotogenieke foyer is geschikt voor ontvangst van uw gasten en de receptie na de huwelijksvoltrekking. 

Het is ook mogelijk om een trouwerij te combineren met een voorstelling of muziek, waarbij de inhoud van het programma naar uw wensen kan worden aangepast. Uw ‘Theaterbruiloft op Maat’ kan vanzelfsprekend worden uitgebreid met catering en wij denken met u mee om er op alle fronten een onvergetelijke dag van te maken. 
Uw huwelijksvoltrekking kan bovendien live gestreamd worden zodat ook uw gasten in het buitenland mee kunnen kijken. Als kers op de (huwelijks) taart kunt u er ook nog voor kiezen om Fred Delfgaauw u in de echt te laten verbinden.

Theater Peeriscoop maakt graag van de mooiste dag van uw leven een zorgeloze dag om nooit te vergeten. Neem contact op met onze ceremoniemeesteres Monique Masolijn via sales@peeriscoop.nl 

Over Theater Peeriscoop

Theater Peeriscoop is een sfeervol theater in de binnenstad van Gorinchem en kent een bijzonder verhaal. In 1998 is het theater namelijk officieel geopend nadat theatermaker Fred Delfgaauw zelf de bouw en inrichting van het theater heeft gerealiseerd. Door de jaren heen heeft De Peeriscoop een bijzondere positie ingenomen in zowel de regio als landelijk. 

Naast dat er meerdere keren per week een voorstelling wordt georganiseerd voor jong en oud, is het theater ook erg geschikt om activiteiten te organiseren. Niet alleen zakelijke evenementen passeren de revue maar het foyer en het theater zijn ook beschikbaar om een bruiloft te organiseren. 

Meer over Theater Peeriscoop 

Jouw bruiloft bij Theater Peeriscoop?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw bruiloft? Wij denken graag met jou mee om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Vertel ons jouw wensen en we komen samen tot een passend aanbod. Via onderstaande button kun je contact met ons opnemen zodat wij jouw vragen kunnen beantwoorden en eventueel de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op


Impressie

No images were found.