Eten en drinken / arrangement

 

FOYER

Theater Peeriscoop beschikt over een prachtige, sfeervolle foyer. Een blikvanger in de foyer is o.a. de bar, waar onze vrijwilligers u graag voorzien van een drankje. Het is niet mogelijk te lunchen of te dineren in Theater Peeriscoop. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze foyer, en de rest van het theater? Bekijk dan via deze link de virtuele tour.

 

Arrangement

Heeft u zin in een onbezorgde middag of avond uit? Combineer dan uw favoriete voorstelling bij Theater Peeriscoop met een lunch of diner bij Restaurant ’t Oude Stadhuys op de Grote Markt in Gorinchem.

Wat kunt u verwachten? 

Het Lunch-arrangement:  € 15,00 bij te boeken bij onze middagvoorstellingen. U wordt vanaf 13.00 uur verwacht en u kunt kiezen uit diverse lunchgerechten. Vanaf 15.00 uur kunt u in Peeriscoop terecht. In de foyer is een zitplaats voor u gereserveerd en wij brengen u een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Het Diner-arrangement: € 30,00 bij te boeken bij onze avondvoorstellingen. U wordt vanaf 18.00 uur verwacht en u kunt a-la-carte een voor- en hoofdgerecht kiezen. ’t Oude Stadthuys biedt u ter afsluiting nog een verrassingsdessert aan. Vanaf 19.30 uur kunt u terecht in Theater Peeriscoop. Er is een zitplaats voor u gereserveerd in de foyer en wij serveren u een kopje koffie of thee met wat lekkers.

’t Oude Stadhuys

’t Oude Stadhuys is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd in het oude stadhuis van Gorinchem. De ruimte waar de bar gevestigd is, is de voormalige trouwzaal, hier werden huwelijken voltrokken. De menukaart van het restaurant is afwisselend en uitgebreid, de bierkaart is gevuld met maar liefts 40 verschillende speciaalbieren. Maar er zijn uiteraard ook voldoende alcoholvrije opties. 't Oude Stadhuis is op 4 minuten loopafstand van Peeriscoop. 

Ik ben gaan praten met Fred Delfgaauw. Het resulteerde in een aantrekkelijk culinair theater arrangement. Hier is er sprake van win-win voor beide partijen. Wij promoten de voorstellingen en Peeriscoop biedt een mooi compleet theateravondje uit

 

- Martijn Bakker, Uitbater ‘Eet- & Drinkerij ’t Oude Stadthuys’ sinds 2006

 

Adres: 't Oude Stadhuys - Grote Markt 17 -  4201 EB Gorinchem