Kaartverkoop

ONLINE KAARTVERKOOP

Online kaarten kopen voor een voorstelling kan gemakkelijk en snel via het online ticketsysteem. In dit systeem kunt u simpel alle gegevens invoeren en direct via iDeal betalen. U krijgt vervolgens een pdf via e-mail toegestuurd. Dit ticket kan geprint meegenomen worden naar de voorstelling voor toegang.

Bij elke voorstelling in het programmaoverzicht vindt u een bestelknop om direct tickets te reserveren.

TELEFONISCHE KAARTRESERVERING

Kaarten kunnen ook telefonisch gereserveerd worden. Het kantoor is hiervoor bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00 uur of vanaf een uur voor de aanvang van de voorstelling. U krijgt vervolgens een factuur gemaild van uw bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief.

AAN DE KASSA

Het is ook mogelijk om vanaf een uur voor de voorstelling kaarten te kopen aan de kassa. Dit is uiteraard alleen mogelijk als er nog plaatsen beschikbaar zijn en geeft dus geen garantie voor toegang. Betalen van de kaarten aan de kassa kan contant en met pin betaling.

WACHTLIJST

Mocht een voorstelling volgeboekt zijn, dan is het mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. Als er kaarten geannuleerd worden, benaderen we de mensen van de wachtlijst of zij nog geïnteresseerd zijn in de kaarten. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor het plaatsen op de wachtlijst kunt u telefonisch contact opnemen met Theater Peeriscoop op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. U kunt ook online plaatsing op de wachtlijst regelen. Vergeet dan niet een telefoonnummer te vermelden waarop u bereikbaar bent, zodat wij u kunnen bellen als er plaatsen vrij komen.

VERHINDERD

Bent u om wat voor reden dan ook verhinderd en kunt u niet naar de voorstelling komen, laat ons dit zo snel mogelijk weten via mail of telefonisch. We kunnen wellicht anderen nog blij maken met uw kaarten.

UITVALLEN VAN EEN VOORSTELLING

Als een voorstelling komt te vervallen informeren we u zo snel mogelijk. Mocht u al kaarten hebben besteld via de website, dan zorgen wij uiteraard dat dit bedrag als digitaal tegoed aan uw account wordt toegevoegd. U kunt daar dan een andere voorstelling voor uitkiezen.