Aanstormend en Afstormend Talent

Aanstormend en Afstormend Talent

Maria Kraaijkamp en Sjamke de Voogd - Aanstormend en Afstormend Talent

In ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Door middel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

Maria Kraaijkamp is een aanstormend talent dat moedeloos komt aansloffen. Ze is het zonsverduisteringetje in huis, maar maakt er gelukkig wel muziek bij. Ze stond in 2022 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. 

‘Dingen die nooit af’ gaat over het leven als eindeloze ontdekkingstocht. Want wat als je je grootste passie en talent misloopt? Gevolg: een onnavolgbare gezinssituatie, odes aan alle exen en belangrijke anekdotes over okselhaar en biefstuk…

Sjamke stond al 22 jaar met haar zus Nellerike in de Nederlandse theaters als Zusje Voogd. Vijf jaar geleden begon Sjamke met het schrijven van solomateriaal, maar het is nooit af. Het bleek een terugkerend thema. En dus

 

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.