De Lachende Derde

De Lachende Derde

Victor Louis van Es - De Lachende Derde

Victor Luis van Es praat ons in De Lachende Derde bij over de keuzes in het leven die hij tot nu toe moest maken en de twijfel waar hij altijd last van had. Naar school gaan of spijbelen en lekker door de stad dwalen? Een baan zoeken of zalig onderuit hangen en maar zien hoe het loopt? Een vriendin of een vriend of misschien wel beiden?

Vaderschap of geen vaderschap, dat is de vraag. Terwijl hij steeds meer vrienden en vriendinnen achter een kinderwagen ziet lopen, weet Victor Luis van Es niet of dat voor hem en zijn vriend wel een goed idee is. Voor een homostel betekent het in ieder geval dat er meer werk aan de winkel is in de aanloop om een kind te krijgen dan voor een heterostel. Dus alweer een keuze, de zoveelste in zijn leven.

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

 

De Volksrant ****: "Van Es weet hoe hij een verhaal moet opbouwen en stopt zijn conferences vol met rake details en beschrijvingen".