Deugt

Deugt

Tom Lash - Deugt

Na een verwarrende pandemie in ons land, dat politiek in meer stukjes dan ooit is verdeeld, moeten er nieuwe keuzes worden gemaakt. Keuzes over wie wij als land eigenlijk willen zijn. Over wat we willen leren van de afgelopen twee jaar. Over hoe we terugkijken op die lockdown jaren, waarin alles anders werd, maar ook heel veel hetzelfde bleef en alleen maar zichtbaarder werd. Keuzes over naar wie we later straten willen vernoemen en wie we liever onder het vloerkleed weg willen moffelen. De stelling is: Tom Lash deugt! Aan het publiek de keus of men het daarmee eens is.

Met 18 jaar was Tom Lash in 2012 de jongste finalist ooit in het cabaretfestival Camaretten. Inmiddels heeft hij twee avondvullende voorstellingen gemaakt en een boek geschreven: "Waarom je niet gelukkig bent (en het waarschijnlijk nooit zal worden)". De Volkskrant schreef over zijn vorige solo voorstelling: “Tom Lash laat zien dat geëngageerd cabaret een plaats heeft in de 21e eeuw. Hij is geestig en intelligent en een snelle denker met een originele blik." Daar houden wij van! U ook?

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.