In gesprek met de Gebroeders van de Kerkhof

In gesprek met de Gebroeders van de Kerkhof

Eddy van der Ley - In gesprek met de Gebroeders van de Kerkhof

Schrijver, sportjournalist en theatermaker Eddy van der Ley was eerder in Peeriscoop te gast toen hij, voor een uitverkochte zaal, Wim Kieft interviewde. In zijn serie sportcolleges zijn op deze theater verwenmiddag de Gebroeders Van de Kerkhof te gast. Een diepte interview over hun hoogte- en dieptepunten, grappige anekdotes en mooie verhalen uit hun interessante voetbal carrière.

De theater verwenmiddag is een goed bezochte en mooie traditie in Peeriscoop. Wij kiezen ieder jaar een matinee voorstelling die mensen, die in de 2e helft van hun leven zitten, aanspreekt. Dit interessante theater-voetbal-verhaal duurt 75 minuten. Er worden niet meer dan 80 kaartjes verkocht zodat iedereen na afloop ook in de foyer een zitplaats heeft. 

De voorstelling begint om 14.30 uur. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Het verwen arrangement bestaat uit koffie/thee en wat lekkers bij binnenkomst, de voorstelling en na afloop een heerlijk advokaatje met slagroom. Eenmaal binnen heeft u uw portemonnee dus niet meer nodig.