LevensLONG (reprise)

LevensLONG (reprise)

Ludique! - LevensLONG (reprise)

Vorig seizoen speelden de jonge, bevlogen theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders als Ludique! in een uitverkocht en zinderend theater Peeriscoop. Een goede reden om deze waanzinnig mooie voorstelling opnieuw naar Gorinchem te halen.  

Na het overlijden van de inspirerende zanger en artiest Robert Long openen zij nu de schatkamer met zijn bijzondere oeuvre. Voor deze voorstelling LevensLONG is een bijzondere samenwerking aangegaan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Ze vertellen persoonlijke anekdotes en verbinden zo hun eigen verhaal met de muziek en tijdloze teksten van Long. Voor het eerst zullen ook Duitstalige nummers van de zanger te horen zijn. Een intieme muzikale theater voorstelling, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en persoonlijk, op hun eigentijdse manier van theater maken. 

 

De entrée bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.