Theaterconcert

Theaterconcert

Peter Lusse & The One and Only - Theaterconcert

U kent Peter Lusse wellicht van de televisieserie ‘Vrienden voor het Leven’, maar deze acteur is ook ontzettend muzikaal. Samen met de band “The One and Only” neemt hij ons mee naar het decennium waarin hij geboren is.

De mooie jaren 60! Een historische periode waarin afgerekend werd met het juk van de oudere generaties. De jongeren van toen creëerden hun ‘eigen wereld’. Ketens werden afgeworpen, er werd geëxperimenteerd en de vrije liefde was een feit! Dit vinden we terug in de pakkende muziek uit die periode die tot vandaag nog swingt en ongekend populair is, zelfs onder de jongere generaties.

Dit fenomeen wordt weer tot leven gewekt op het podium. Peter Lusse neemt met een groep professionele en gepassioneerde muzikanten ‘The One And Only’ het publiek mee terug naar die roerige jaren. De show bestaat uit geweldige muziek met het nodige theater en vooral veel plezier op het podium. Maar niet alleen op het podium. Ook voor het publiek is het natuurlijk genieten geblazen

De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.