Tijdnoot I van Bach tot Beving

Tijdnoot I van Bach tot Beving

Jeroen van Veen - Tijdnoot I van Bach tot Beving

Jeroen van Veen, bekend vanwege zijn grootschalige ligconcerten, is een graag geziene gast in Peeriscoop. Nu geeft hij opnieuw een theaterconcert waarbij 20 mensen op het toneel om de vleugel heen kunnen liggen. In Peeriscoop geeft hij de kleinste ligconcerten van het land! Jeroen maakt in Tijdnoot I – van Bach tot Beving een tijdreis door de wereld van de pianomuziek. Hij speelt composities van Bach, Beethoven, Schubert, Rachmaninoff, Glass, Yiruma, Van Veen, Ten Holt en Beving. Tijdens het concert wisselen muziek van en verhalen over de componisten elkaar af. Hij neemt het publiek mee in een persoonlijk muzikaal avontuur samen met het instrument dat zijn grote passie is: de piano!

Als u een ligplaats op het toneel wilt, dan dient u deze apart per email te reserveren (kassa@peeriscoop.nl), het kaartje kunt u gewoon online bestellen. Nadat wij uw reservering van de ligplaats bevestigd hebben, weet u zeker dat u behoort tot “the lucky few”. U dient overigens zelf een matje en, indien gewenst, een kussen mee te nemen.

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een drankje en na afloop een hapjestafel. De voorstelling begint om 16.00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.