Toen Eindelijk Alles Lukte (reprise)

Toen Eindelijk Alles Lukte (reprise)

Maarten Westra Hoekzema - Toen Eindelijk Alles Lukte (reprise)

Een reprise van de voorstelling die vorig seizoen was uitverkocht in Peeriscoop! 

Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met. 'Alles kan, als je maar wil’, ’the sky is the limit’ en ‘geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde. Op een dag keerde het tij. De zalen zaten voller, de reacties waren enthousiaster dan ooit en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat dit tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

In deze succesvolle voorstelling die blijft boeien tot de laatste lach vraagt Maarten zich af: wanneer is een leven gelukt?

Voor iedereen de vorig seizoen te laat was met bestellen of voor hen die de voorstelling graag nog een keer willen zien, en de reacties na afloop doen ons vermoeden dat er animo genoeg voor is.

De entree bedraagt € 19,50 inclusief een consumptie. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.